موجود
|
مقاله ای در 9 صفحه با مقدمه و ماخره با قیمت مناسب 2500 تومان اماده دانلود پس از پرداخت هزینه میباشد
مقدمه:
نیازهای انسان او را به حرکت و تکاپو و زندگی سوق میدهد. این نیازها در طبقهبندیهای مختلفی قرار میگیرند؛ برخی نیازهای زیستی است که میتوان آنها را اولین طیف از نیازهای انسان در آغاز حرکت در این عالم دانست؛ نیازهایی از قبیل خوراک، پوشاک، مسکن و غیره.
یک طیف هم نیازهای اجتماعی انسان است، مانند نیاز به محبت، عاطفه، اجتماع، دوستی و ... انسان از آغاز حیات تا پایان آن، نیازهای متعدد و متفاوتی را در خود مییابد که مهمترین این نیازها در دوران بلوغ خود را نشان میدهد.
شاید بتوان گفت مهمترین نیازهایی که شخص بیش از پیش در خود احساس میکند، نیاز به همراهی از جنس مخالف است تا بتواند به او آرامش عاطفی و روحی بخشیده و نیازهای همه جانبه او حتی امنیت و پناهگاه بودن و حس محبت و ایثار او را پاسخ دهد، در این شرایط است که باید این نیازها به شکل صحیح مدیریت شود از جمله مهمترین این نیازها نیاز عاطفی و جنسی است که بدان میپردازیم:
الف: نیاز عاطفی: هر فردی، هم به ارتباط و تعامل با دیگران نیازمند است و هم به محبت کردن و مورد محبت واقع شدن. مزلو، روانشناس انسانگرا، در بیان سلسله نیازهای انسان، سومین نیاز اساسی وی را تعلق پذیری و محبت میداند که از طریق رابطه صمیمی با یک دوست، محبوب، همسر یا از طریق روابط اجتماعی در گروه برآورد میشود. «موری» نیز در مجموع نیازهای بیستگانه انسان، نیاز به پیوندجویی و همکاری نزدیک و لذتبخش او را با فردی که به وی شباهت داشته باشد یا او را دوست بدارد، یادآور میشود.
نیاز عاطفی به جنس مخالف در جوانی به اوج خود میرسد. در آموزههای دینی، برآورده شدن نیاز عاطفی و تأمین آرامش در چارچوب «ازدواج» توصیه و مجاز شمرده شده است.
ب: نیاز جنسی: یکی از مهمترین نیازهای زیستی، ارضای غریزه جنسی است. «مزلو» نیاز فیزیولوژیک را اولین نیاز ضروری انسان برمیشمرد که شامل نیاز به غذا، آب و ارضای غریزه جنسی است.
نتیجه گیری:
ارتباط آزاد، سعادت ناچیزی نصیب زنان مردنما میکند و در عوض آنهایی که دارای حس مادری و آرزوهای بلند اجتماعی هستند، از بین رفته و نابود میشوند، سزاوار نیست زنانی که در خور تحسیناند، به خاطر عدهای محدود فدا شوند، قوانین معمول ملل جهان نیز همین است که نباید مصالح اکثریت، فدای لذات قلیلی شود. تردیدی نیست که بهترین راهحل همان راهی است که پیشینیان انتخاب کردهاند؛ یعنی زناشویی.
6. فراوانی ازدواجهای ناپایدار: روابط دختر و پسر اغلب بر اساس جاذبههای ظاهری شکل میگیرد و شرط اصلی یک ازدواج موفق یعنی رعیت کفویت بین طرفین در آنها لحاظ نمیشود، در نتیجه میزان موفقیت کاهش خواهد یافت، از سوی دیگر، ارتباط عاطفی دو جنس به هم به وابستگی ختم شده و نقصها دیده نمیشوند.
پیامبر اکرم(ص) در روایت مشهوری فرمودهاند: «دوست داشتن هر چیزی، انسان را کر و کور میکند». لذا وقتی هیجانات فروکش کند، نقصها نمایان شده، به کاهش رضایتمندی زناشویی و اختلافات خانوادگی میانجامد.
پیامدهای دوستی با جنس مخالف: | 9 صفحه |