موجود
|
این مقاله در 10 صفحه به موضوع طلاق وپیامدهای ان بر خانواده و جامعه با مقدمه و ماخره و نتیجه گیری میباشد و مخصوص ارائه در کلاس درس دانشجویان و دانش اموزان با قیمت مناسب 2500 تومان میباشد.
مقدمه:
شايد اين كه پليس يك جامعه بخواهد موضوعي مانند «طلاق» را بررسي كرده و در مورد آن پيامي را به ديگران منتقل نمايد، در نگاه اول كمي نامأنوس به نظر برسد؛ به هر حال طلاق مسئلهاي است كه بيش از هر كس ديگري در تخصص آسيبشناسان اجتماعي، روانشناسان و مشاوران خانواده ميباشد. اما اگر كمي به ارتباط ميان اين آسيب اجتماعي و جرايمي كه رسيدگي به آنها قبل از دستگاه قضايي بر عهدهي پليس است، بينديشيم، ميپذيريم كه پليس به عنوان اصليترين نهاد برقراركنندهي امنيت اجتماعي نميتواند چشم خود را بر روي يكي از مهمترين عوامل بروز جرم و بزه در جامعه ببندد و هر گونه اظهار نظري را در اين مورد به متخصصان واگذار نمايد.
وقتي در بروز بسياري از بزهكاريهايي كه در جامعه رخ ميدهد، ردپايي از طلاق ديده ميشود، همه بايد آن را جدي بگيريم و در قبال آن احساس مسئوليت نماييم. بنابراين پليس نيز وظيفهي خود ميداند تا در اين زمينه با مردم صحبت كند.
طلاق چيست؟ مهمترين عوامل بروز طلاق چه ميباشد؟ طلاق در ابعاد مختلف داراي چه پيامدهايي است؟ طلاق رواني چيست و چه خطراتي را براي خانواده و جامعه به همراه دارد؟ طلاق چه تأثيراتي را بر فرزندان بر جاي ميگذارد؟... اينها سؤالاتي هستند كه ما تلاش ميكنيم براي آنها پاسخهاي مستدلي را در اين نوشتار به شما ارائه نماييم.
نتیجه گیری:
پدیده ای که در گذشته بسیار نادر بود یعنی طلاق امروزه بسیار رواج دارد و سیمای زندگی قلمداد می شود. تقریبا سالانه یک میلیون طلاق در کشور آمریکا روی می دهد . لذا این موضوع لاجرم با تمامی اعضای خانواده متعلق به هر نسلی که باشند و با کل خانواده های هسته ای و گسترده ارتباط پیدا میکند. فرآیند طلاق و عواقب آن ناگزیر بر سه جنبه از چرخه زندگی فردی,زناشویی, و خانوادگی تاثیرات نیرومند و مخربی بر جای میگذارد. و برای اندازه گیری کامل اختلالهای بعدی در تمامی اعضا میبایست همه این جوانب را در نظر گرفت از جنبه فردی میتوان به ترس از آینده, احساس گناه, احساس تنهایی, مشکلات روحی و جسمی, مشکلات دوگانگی نقش, مشکلات اقتصادی, انزوای اجتماعی, و اختلال هویت, کاهش فرصت های ازدواج, و ارتکاب جرم و بزهکاری, و کاهش رضایت از زندگی اشاره کرد. تحقیقات نشان داده است که زنان بیش از مردان پس از طلاق احساس تنهایی, گناه و ترس دارند و با مشکلات جسمی و روحی بیستری روبه رو هستند . از جنبه نظام خانوادگی طلاق بر پیچیدگی وظایف تحولی خانواده در دوره کنونی رشد آن می افزاید. حتی با تغییر شکل اجباری خانواده تمامی مراحل بعدی زندگی تحت تاثیر طلاق قرار میگیرد و در نتیجه می بایست این موضوع را در بستری دوگانه پیگیری کرد.
منبع:
طلاق و پيامدهاي آن بر خانواده و جامعه : | 10 صفحه با فرمت قابل ویرایش word |